Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Oυλών

 

Η πλέον σύγχρονη τεχνική FUE, εκτός από εξαιρετικά αποτελέσματα στη μεταμόσχευση μαλλιών χρησιμοποιείται και με μεγάλη επιτυχία για την αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών.

Αρκετοί ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Bergmann Kord για την κάλυψη ουλών ή άλλων σημαδιών στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα. Οι ουλές αυτές μπορεί να έχουν προκληθεί από ατύχημα ή ως αποτέλεσμα κάποιας άλλης αισθητικής επέμβασης (lifting, κ.α.).

Η συγκεκριμένη μεταμόσχευση αποτελεί μια λεπτή και πολύ απαιτητική επέμβαση. Η έμπειρη ομάδα της Bergmann Kord έχει εξειδικευθεί σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.
Μετά από προσωπική ενημέρωση με τους γιατρούς της Bergmann Kord θα σχεδιαστεί το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση τριχοφυΐας των ουλών. Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, επιλέγοντας τελικά το πιο κατάλληλο πλάνο αντιμετώπισης, βασιζόμενοι στις επιθυμίες και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου.

Η χρήση της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE αποτελεί εξαιρετική επιλογή λόγω του ελάχιστα επεμβατικού χαρακτήρα και των πλεονεκτημάτων της. Όπως για παράδειγμα η σύντομη ολοκλήρωση της επέμβασης και τον γρήγορο χρόνο ανάρρωσης και επιστροφής στη καθημερινότητα.

Να σημειωθεί ότι, σε πολλές περιπτώσεις, η περιοχή από την οποία γίνεται η εξαγωγή των τριχοθυλακίων που θα χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι οποιοδήποτε σημείο του σώματος, εκτός του τριχωτού της κεφαλής (στήθος, πλάτη, κτλ).

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά από μία συνεδρία αποκατάστασης τριχοφυΐας ουλών, θα είναι ορατά περίπου 4 μήνες μετά την επέμβαση.
Το ολοκληρωμένο, μόνιμο, αποτέλεσμα έρχεται περίπου 12 μήνες μετά τη μέρα της επέμβασης.

ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ & ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΩΝ

Τα τριχοθυλάκια που επιλέγονται από τη δότρια περιοχή θα πρέπει να είναι μονότριχα ή δίτριχα για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης. Αυτά ταξινομούνται και στη συνέχεια φυλάσσονται μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους.

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

  • Για την προετοιμασία των σημείων υποδοχής των τριχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή, χρησιμοποιούνται ειδικά μικροεργαλεία ώστε να τηρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές κατά την τοποθέτηση τους.
  • Αυτή η προσεκτική και μελετημένη τοποθέτηση στη διάταξη των τριχοθυλακίων είναι πολύ σημαντική τόσο για τη φυσικότητα του αποτελέσματος, όσο και για την επίτευξη μέγιστης πυκνότητας.

Η αποκατάσταση της τριχοφυΐας ουλών μπορεί να συνδυαστεί με άλλες Διορθωτικές Επεμβάσεις.

 

Συμπληρωματική Ενημέρωση :

 

Εμφύτευση Γενιών με την εγγύηση Bergmann Kord

Εμφύτευση Φρυδιών με την εξελιγμένη τεχνική FUE

Μεταμόσχευση τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος

 


Διαβάστε ακόμα: