Εμφύτευση Γενιών με την Εγγύηση Bergmann Kord

 

Η προηγμένη τεχνική FUE για μεταμόσχευση γενιών στις παρειές, στο πηγούνι, στις φαβορίτες και στο μουστάκι, δίνει την ενδεδειγμένη λύση σε πολλούς ενδιαφερόμενους που αναζητούν αποκατάσταση της τριχόπτωσης ή απλά ενίσχυση της τριχοφυΐας.

Έτσι, μπορούν να επιτύχουν την εμφάνιση την οποία επιθυμούν για λόγους προσωπικούς ή επαγγελματικούς.
Το βασικό αίτιο της τριχόπτωσης στο πρόσωπο είναι η κληρονομικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα αλλά και να βελτιώσουν το σχήμα της τριχοφυΐας ώστε να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα γένια, μουστάκι ή φαβορίτες.

Η μεταμόσχευση γενιών FUE, που εφαρμόζεται από τους έμπειρους γιατρούς της Bergmann Kord, μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις κυρίως λόγω :

  • Απουσίας μετεγχειρητικών ουλών και ενοχλήσεων.
  • Δυνατότητας εξαγωγής συγκεκριμένου αριθμού μεμονωμένων τριχοθυλακίων. 
  • Ταχείας επούλωσης λήπτριας και δότριας περιοχής. 
  • Εντελώς ήπιας μετεγχειρητικής πορείας η οποία συνοδεύεται από ελάχιστους περιορισμούς, που αφορούν κυρίως την πρώτη μετεγχειρητική εβδομάδα. 
  • Αναπαραγωγής του φυσικού τρόπου έκφυσης των τριχών εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένο, αισθητικά άρτιο, αποτέλεσμα.

Μετά από προσωπική συζήτηση και ενημέρωση, οι γιατροί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση των γενιών βασιζόμενοι κυρίως στις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου.

Όπως και στην αποκατάσταση φρυδιών, η κύρια πρόκληση στη εμφύτευση γενιών είναι η τοποθέτηση, σε κατάλληλη γωνία, των τριχοθυλακίων για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης.

Η δότρια περιοχή επιλέγεται προσεκτικά από το πίσω μέρος της κεφαλής.
Τα τριχοθυλάκια επιλέγονται σύμφωνα με το πάχος και τη διάμετρο, καθώς και τον αριθμό τριχών που περιλαμβάνουν, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν μία ή δύο τρίχες το καθένα.

Η επέμβαση διαρκεί 3-5 ώρες, πάντα ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν. Ο αριθμός τριχοθυλακίων εξαρτάται από το μέγεθος της λήπτριας περιοχής ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική αποτέλεσμα.

Για μεγαλύτερη πυκνότητα ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία. Η εμφύτευση γενιών, με την εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, γίνεται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας, πάντα υπό την επίβλεψη αναισθησιολόγου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης συνιστάται να μην ξυριστεί η περιοχή για 10-15 ημέρες καθώς και διατροφή που να περιλαμβάνει μαλακά φαγητά.

 

Συμπληρωματική Ενημέρωση : 

 

Εμφύτευση Φρυδιών με την εξελιγμένη τεχνική FUE

Μεταμόσχευση τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος

Αποκατάσταση τριχοφυΐας Ουλών

 


Διαβάστε ακόμα: