Μεταμόσχευση Τριχών σε Λοιπά Σημεία του Σώματος

 

Η χρήση της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE για την εμφύτευση τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος είναι μια επέμβαση που γίνεται τακτικά στη κλινική μας και χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη πυκνότητα των ήδη υπαρχόντων τριχών ή για να αντιμετωπισθεί η πλήρης απώλειά τους.

Η μεταμόσχευση αυτή, είναι σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, πιο συχνά στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Μπορεί όμως να εφαρμοσθεί και για τις ηβικές τρίχες, τη μασχάλη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

Η απώλεια τριχών σε αυτές τις περιοχές μπορεί να οφείλεται στην κληρονομικότητα, την laser αποτρίχωση ή ακόμη και την χειρουργική αποκατάσταση ουλών λόγων εγκαυμάτων ή άλλων ατυχημάτων.

Ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε ενδιαφερόμενου η εμφύτευση τριχών μπορεί να γίνει για να καλυφθεί μια μικρή περιοχή που αντιμετωπίζει τριχόπτωση με λεπτές τρίχες.
Αυτές είναι συνήθως το κέντρο του στήθους ή το ηβικό τρίγωνο.

Μετά από προσωπική συζήτηση, οι γιατροί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο για την αποκατάσταση της απώλειας τριχών στα συγκεκριμένα σημεία. Βασιζόμενοι στις επιθυμίες και τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου, επιλέγουν το πιο κατάλληλο πλάνο εμφύτευσης που θα οδηγήσει σε ολοκληρωμένο, αισθητικά άρτιο, αποτέλεσμα.

Η επέμβαση με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι ανώδυνη, αφού πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.
Η διαδικασία διαρκεί από 3 έως 8 ώρες αναλόγως της περίπτωσης και ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

ΛΗΨΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΩΝ

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, o γιατρός της Bergmann Kord, φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει ένα-ένα τα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της δότριας περιοχής.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με ιδιαίτερη ακρίβεια και προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων. Αυτό γίνεται ώστε να προκληθεί η μικρότερη δυνατή καταπόνηση στη δότρια περιοχή και να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα των όμορων τριχοθυλακίων.

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΧΘΕΝΤΩΝ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΩΝ

Από τεχνική άποψη, το στάδιο της τοποθέτησης των τριχοθυλακίων είναι το πιο απαιτητικό της διαδικασίας. Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στους υποδοχείς της λήπτριας περιοχής μαζί με το συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει.

 

Συμπληρωματική Ενημέρωση :

 

Εμφύτευση Γενιών με την εγγύηση Bergmann Kord

Εμφύτευση Φρυδιών με την εξελιγμένη τεχνική FUE

Αποκατάσταση τριχοφυΐας Ουλών

 


Διαβάστε ακόμα: