Επιστημονική Δραστηριότητα - Ανακοινώσεις

H Αλεξάνδρα. Mαθήτρια και άκρως αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενιάς των «Εθελοντών της Προσφοράς»!
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, η Ελευθερία με την μητέρα της επισκέφθηκαν την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348), προσθέτοντας το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Η παραπάνω φράση αποτελεί απόσπασμα από την επιστολή την οποία παρέδωσε η μικρή Δήμητρα αμέσως μετά την δωρεά μαλλιών της για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Δύο αδελφούλες, η Ανδρονίκη και η Στέλα, επισκέφτηκαν την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 και Κούμα – Κεντρική Πλατεία Λάρισας), συνοδευόμενες από τη μητέρα τους, και προσέθεσαν τα ονόματά τους στο μακρύ κατάλογο των δωρητών μαλλιών, για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE 2017 διήρκεσε 3 ημέρες και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, με την ολοκλήρωση του συνεδρίου, νομοτελειακά, «έφτασε» και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων του.
Το … μότο της μικρής Δανάης, η οποία μετουσίωσε τα «πιστεύω» της σε πράξη για δεύτερη φορά !
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 22 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στους ειδικά διαμορφωμένους χειρουργικούς χώρους της Κεντρικής Κλινικής Bergmann Kord, από διεθνώς αναγνωρισμένους Ιατρούς.
Η Ιζαμπέλα, συνοδευόμενη από τη μαμά και τη θεία της, μας επισκέφτηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού και μας γέμισε χαμόγελα!
Ο κύριος Klaus Panholzer, από την Αυστρία, κατόπιν προγραμματισμένης επίσκεψης, παρελήφθη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από συνοδό-εκπρόσωπο της Κλινικής και μεταφέρθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι.
Τα Κομμωτήρια “Hair Studio S” & “Hairdressers” με έντονη συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια!
Η 10χρονη Μαρία Ταϊγανίδου πληροφορήθηκε για την κίνηση «HAIR for HELP» από… «πρώτο χέρι».
Η Bergmann Kord είχε και πάλι «επισκέψεις» από το εξωτερικό! Αυτή τη φορά, αφετηρία ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!
Πραγματικότητα αποτελεί, πλέον, το διευρυμένο, διεθνές δίκτυο συνεργατών των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord. Όσον αφορά στη Γερμανία, οι συχνές επισκέψεις γιατρών και εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών, συνιστούν συχνό φαινόμενο.
Με τη βοήθεια της Διατροφικής Ιατρικής, είναι δυνατό να επαναφέρουμε τον οργανισμό σε ισορροπία. Η βιοχημική αυτή ισορροπία, που αφορά στη σωστή λειτουργία του σώματος, συχνά διαταράσσεται, υπό την επίδραση πολλών επιγενετικών παραγόντων.
To Σάββατο 13 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση «HAIR for HELP», η οποία διοργανώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, με τη συνδρομή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Η αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη από τη Γερμανία, στην τεχνογνωσία της Bergmann Kord, φέρνει έναν ακόμη ενδιαφερόμενο για Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Ελλάδα !
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 το 5ο επετειακό “Sail for Pink 2017”.
Στην Πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, με τη συνδρομή των Κλινικών Μαλλιών BergmannKord.
Στην Πλατεία Δημαρχείου της Ρόδου, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, με τη συνδρομή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Η Bergmann Kord, έχει την τιμή να φιλοξενεί, συχνά, επιστημονικούς συνεργάτες και ιατρούς, από όλο τον κόσμο.
Η Bergmann Kord, η 1η Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με περισσότερες από 67.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών με άρτια αισθητικά αποτελέσματα, από το 1979 προσφέρει την ενδεδειγμένη λύση για τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής.
Όλγα και Σοφία! Οι νεαρές κυρίες, επισκέφτηκαν την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Νέα Σμύρνη και προσέθεσαν τα ονόματά τους στο μακρύ κατάλογο των δωρητών μαλλιών, για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Συνέντευξη της κυρίας Κορδερά Προέδρου της BERGMANN KORD στην κυρία Ανθή Πίκουλα συνεργάτη της ΕΑΕΤΕ
Το άκουσε, το αποφάσισε, το έκανε πράξη! Συνοδευόμενη από τη μητέρα και τη μικρότερη αδελφούλα της, επισκέφθηκε το Σάββατο 18/03/17 την Κλινική Μαλλιών Βergmann Κord στο Χαλάνδρι
Το Σάββατο στις 11 Μαρτίου 2017, η γλυκιά Μαίρη Μαλιάρα, μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, επισκέφτηκε την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι...
Η 2η Φάση των σεμιναρίων, τα οποία οργανώνονται από τα αρμόδια Επιστημονικά Επιτελεία της Bergmann Kord, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για ακόμη μια φορά, ειδικά για τους συνεργάτες από την Αυστρία.
Ο Όμιλος Ιατρικών Εταιρειών Kord Group διοργάνωσε και φέτος εκδήλωση για την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, με καλεσμένους εκλεκτούς πελάτες, φίλους και συνεργάτες.
Το όνομα αυτής… Κατερίνα Κάκκου! Το γλυκύτατο, 9χρονο κορίτσι, το μικρό αγγελούδι από την Κρήτη, που πραγματικά μας συγκίνησε!
Δεν είναι η πρώτη φορά που, φίλοι από το εξωτερικό, επιλέγουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών τους και ειδικότερα τις κορυφαίες Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord.
Για ακόμη μια φορά, η εμπιστοσύνη από τη Γερμανία, στην τεχνογνωσία της Bergmann Kord, φέρνει έναν ακόμη ενδιαφερόμενο για Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Ελλάδα !
Κατά την εκδήλωση της παραδοσιακής κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαϊας, κα. Λιωλιώ Κολυπέρα, βράβευσε την Πρόεδρο του Ομίλου Kord Group, κα. Βασιλική Κορδερά, για την, μέχρι τώρα, Κοινωνική Προσφορά των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Σε μια σεμνή τελετή και ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα μεταξύ εργαζομένων, πελατών και φίλων, τελέστηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. Υγεία), ο καθιερωμένος Ετήσιος Αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης της Nέας Xρονιάς.
Άλλη μια σπουδαία διάκριση για την Πρόεδρο της Bergmann Kord, κα. Βασιλική Κορδερά, στο πρόσωπο της οποίας βραβεύτηκε η συνολική προσφορά του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών ‘Kord Group’, στην έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης και δημιουργικής χρονιάς.
Ένα δώρο ... καρδιάς από την Κυρία Σοφία Δελλίου στον Νέο Χρόνο ...Η Σοφία είναι νηπιαγωγός και – ως εκ τούτου – ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδία και στην Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Στο πλαίσιο του Ιατρικού Τουρισμού, τον οποίο οι Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord, εκπροσωπούν επάξια, μέσω των συντονισμένων και στοχευμένων ενεργειών τους, οι επισκέψεις από το εξωτερικό είναι πια συχνό φαινόμενο!
Στις 15 Δεκεμβρίου 2016, η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Λάρισα, είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί τον κο. R. Y., από την Νέα Υόρκη.
Η ευαισθητοποίηση των Κλινικών Μαλλιών της Bergmann Kord, σχετικά με την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής του Ογκολογικού Ασθενή, είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Δε θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την χορεία των Χορηγών της 2ης Επιστημονικής Εκδήλωσης με θέμα: , η οποία διεξήχθη στις 16 & 17 Δεκεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο “Macedonia Palace”, στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο 17/12/2016, τα Επιστημονικά Κέντρα Bergmann Kord συμμετείχαν – ως βασικός χορηγός - στο Φιλικό Αγώνα Μπάσκετ, τον οποίο διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ειδ. Επαγ. Γυμνασίου – Ειδ. Επαγ. Λυκείου Ειδικής Αγωγής και ο Πρόεδρός του κος. Αθανάσιος Παπουτσάκης, στο Κλειστό Γήπεδο Ολυμπιάδας, στην Πάτρα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το «Κοινωνικό» τους «Πρόσωπό».
Η Bergmann Kord, είχε και πάλι “επισκέψεις” από το εξωτερικό!Ο κος. Kevin G., από την Ιρλανδία, κατόπιν προγραμματισμένης επίσκεψης, παρελήφθη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από συνοδό-εκπρόσωπο της Κλινικής και μεταφέρθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι.
Απόδειξη Αγάπης και Ανθρωπιάς συνεχίζουν να αποτελούν τα παραδείγματα των εθελοντών, που δε σταματούν να δωρίζουν μέρος των μαλλιών τους, για τις ανάγκες της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» !
Η Πρόεδρος του Ομίλου Bergman Kord, κα. Βασιλική Κορδερά και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Βαρδής Κορδεράς, μαζί με το Επιστημονικό Προσωπικό των Κλινικών, παρευρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Γερμανίας, στο πλαίσιο 3ήμερου ενημερωτικού σεμιναρίου και παρουσίασαν τα αποτελέσματα των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.
Η Bergmann Kord, έχει την τιμή να φιλοξενεί, συχνά, συνεργάτες από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο, λοιπόν, μελλοντικής συνεργασίας, με χαρά υποδεχτήκαμε και αυτή τη φορά , στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Kord Group, στο Χαλάνδρι, συνεργάτες μας από την Αυστρία.
Μετά την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων, προς τους συνεργάτες του εξωτερικού στην Γερμανία και την Αυστρία, στα οποία συμμετείχε και το Επιστημονικό Επιτελείο των Κλινικών της Bergmann Kord, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, κος. Βαρδής Κορδεράς, παρευρίσκεται τώρα στις Φιλιππίνες.
Το «Κοινωνικό Πρόσωπο» των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, αναδεικνύεται και πάλι, μέσω της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», μια Κίνηση η οποία ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες, στη συνέχεια, παρέχονται - χωρίς οικονομική επιβάρυνση - σε άπορους, ογκολογικούς ασθενείς.
Δύο καλοί φίλοι από την Γερμανία, οι κύριοι Giacomo Montana και Tolga Unuvar, αποφάσισαν να επισκεφθούν την χώρα μας και να εμπιστευθούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών την Ελλάδα και ειδικότερα την κορυφαία Κλινική Bergmann Kord.
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Bergmann Kord, είναι έτοιμο και φέρνει το ‘Πνεύμα των Χριστουγέννων’ σε όλους μας!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, με πολύ λίγα λόγια, ο διαχρονικός ρόλος του γιατρού και του νοσηλευτή σε ένα γενικότερο πλαίσιο.
Ένας ακόμη ευχαριστημένος ενδιαφερόμενος που εμπιστεύτηκε τη Bergmann Kord για Μεταμόσχευση Μαλλιών, με την εξελιγμένη μέθοδο FUE, στον απαραίτητο μετεγχειρητικό έλεγχο των αποτελεσμάτων.
Οι εορταστικές προετοιμασίες συνεχίζονται και αυτή τη φορά σειρά έχει, τι άλλο, από το Δέντρο των Χριστουγέννων!
Πηγή έμπνευσης αποτελούν τα παραδείγματα των εθελοντών, που έρχονται να δωρίσουν μέρος των μαλλιών τους, για τις ανάγκες της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP» !
Οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι της Bergmann Kord, κα. Έλλη Στεφανάδη Phd και κος. Αργύρης Κουρής Phd, παρέδωσαν εκπαιδευτικά σεμινάρια, στους Επιστημονικούς Συνεργάτες, σχετικά με τις νέες προηγμένες θεραπείες.
Τα χαμόγελα ικανοποίησης, αποτελούν για την Bergmann Kord την καλύτερη ανταμοιβή και αναγνώριση της δουλειάς της, ιδιαιτέρως δε όταν τα χαρίζουν ενδιαφερόμενοι από το εξωτερικό.
Πραγματοποιήθηκε, με εξαιρετική επιτυχία και φέτος, από τις 30/09 έως τις 04/10/2016 στη Λάρισα, η καθιερωμένη δράση Διάγνωσης και Ενημέρωσης, των εξειδικευμένων Ιατρών της Bergmann Kord, η οποία αποτελεί μέλος του Ομίλου Ιατρικών Εταιριών Kord Group.
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, στις 7 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε Cocktail Event, στις εγκαταστάσεις του Δερματολογικού Ιατρείου Skin Center (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία Λάρισας).
Η Bergmann Kord δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ογκολογικού ασθενή αφού οι ψυχολογικές διαστάσεις της αποκατάστασης μαλλιών είναι δεσπόζουσας σημασίας.Με βάση την πιο πάνω γενική κατευθυντήρια γραμμή, αλλά και στο πλαίσιο των διευρυμένων Υποστηρικτικών Ενεργειών του Kord Group, η Bergmann Kord χορήγησε το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο «Διατήρησης γονιμότητας σε νεοπλασματικούς ασθενείς».
Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 η δεσποινίς Μαριαλένα Μυλωνά προσήλθε στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), και δώρισε 2 κοτσιδάκια από τα μαλλιά της !
Η δεσποινίς Φένια Άγγλου, με την επιστολή που συνόδεψε την προσφορά 20 εκατοστών από τα μαλλιά της για τους σκοπούς του «HAIR for HELP», εύχεται να χαρίσει … χαμόγελα !
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 η ανταπόκριση των Εθελοντών προσφοράς Αγάπης για το «Hair for Help», στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, στο Μόλο της Πάτρας.
«Το να προσφέρεις αγάπη και χαμόγελο ...» Η παραπάνω φράση αποτελεί απόσπασμα από την επιστολή την οποία παρέδωσε η δεσποινίς Ελπίδα Ντάλα αμέσως μετά την δωρεά μαλλιών της για τους σκοπούς του «HAIR for HELP» στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι.
Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, η Ευανθία – Άννα Ιωαννίδου επισκέφθηκε το Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά), θέλοντας να προσθέσει το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Άννα-Μαρία Λάγγα, Αλεξάνδρα Αντάρτη. Οι δύο δεσποινίδες προσήλθαν πριν λίγες ημέρες στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), έχοντας πληροφορηθεί τα σχετικά με την πρωτοβουλία «HAIR for HELP».
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, η Ανδριανή Κάσση προσήλθε στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι (Λεωφ. Κηφισίας 348, έναντι Νοσοκ. ΥΓΕΙΑ), έχοντας ερευνήσει και επιλέξει την πρωτοβουλία «HAIR for HELP» για την προσφορά της.
Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η Κυριακή Γιουβάνη επισκέφθηκε το Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά), θέλοντας να προσθέσει το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».
Η Ελευθερία Ανδρέου, μαθήτρια της 3ης Λυκείου παρέδωσε το καλύτερο μάθημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Η Γεωργία, συνέβαλλε στην πρωτοβουλία με 20 εκατοστά από τα μαλλιά της προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε αυτά τα παιδιά.
Η κα. Πουρτουλίδου, ιδιοκτήτρια του κομμωτήριου "Anastasia Hair Studio", πληροφορήθηκε για την κίνηση από το προσωπικό του Επιστημονικού Κέντρου της Bergmann Kord στη Θεσσαλονική και ενημέρωσε τις πελάτισσές της για το «HOPE for HAIR».
Η μικρή Μελίνα Μοσχίδου με περίσσιο καμάρι ανακοίνωνε στη δασκάλα και τους συμμαθητές της την πρόθεσή της να δωρίσει μια ποσότητα από τα μαλλάκια της, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες για άπορα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.
Κάπα Βερώνη, Καλαμά Δανάη. Οι νεαρές Σαλονικιές, οι οποίες πριν λίγες ημέρες προσήλθαν στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά) και προσέθεσαν τα ονόματά τους στον κατάλογο των δωρητών ποσότητας μαλλιών για τους σκοπούς του «HOPE for HAIR».
Η Βάλια Καραπάλη πληροφορήθηκε για την κίνηση «HOPE for HAIR» από «πρώτο χέρι».Η εξιστόρηση περιστατικών με εθελοντές, οι οποίοι προσέρχονται στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν όλο και πιο σύνηθες άκουσμα στην οικογένεια Καραπάλη.
Πριν λίγες ημέρες οι εργαζόμενοι στο Επιστημονικό Κέντρο BERGMANN KORD της Λάρισας, έζησαν μία μοναδική εμπειρία την οποία θα καταγράψουν σε ξεχωριστή «σελίδα» της επαγγελματικής τους – και όχι μόνο - ζωής. Γύρω στις 11:00 το πρωί αντίκρυσαν στην είσοδο της κλινικής έναν ιερέα, ο οποίος ζήτησε να προσφέρει.
Το άκουσε, το αποφάσισε, το ζήτησε από τους γονείς της, το προγραμμάτισε, το έκανε πράξη. Αυτή είναι η μικρή Μαρίλια. Αντιπροσωπευτικό δείγμα της Νέας Γενιάς των Εθελοντών της Προσφοράς!
Η παραπάνω φράση αποτελεί απόσπασμα από την επιστολή την οποία παρέδωσε η κυρία Μαρία Χριστοδούλου αμέσως μετά την δωρεά μαλλιών της για τους σκοπούς του "HOPE for HAIR" στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord στη Λάρισα.
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για την υγεία και την ευεξία στο Εκάλη club. Έγκυροι ομιλητές και ενδιαφέροντα θέματα κράτησαν ζωηρό το ενδιαφέρον όσων συμμετείχαν.
Η οικογένεια του «HOPE for HAIR» μεγαλώνει. Νέο μέλος στην κοινή προσπάθεια το κομμωτήριο "Ioannis Makridis”, το οποίο καλωσορίζετε στη χορία των πρωτεργατών της κίνησης με την πεποίθηση ότι τα… παιδοχαμόγελα για τα επερχόμενα χρόνια θα είναι περισσότερα και εντονότερα.
Με την ευκαιρία της έλευσης και προς τιμήν του κυρίου Müller παρατέθηκε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, κατά την διάρκεια της οποίας, ο κύριος Klaus Müller βράβευσε τέσσερις παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.
Η δεσπόζουσα θέση της Bergmann Kord, της πρώτης κλινικής μαλλιών στην Ελλάδα, επιβάλλει έντονη δραστηριότητα σε θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης.
Με την ευκαιρία της έλευσης και προς τιμήν του κυρίου Müller παρατέθηκε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, κατά την διάρκεια της οποίας βράβευσε τέσσερις παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας προσφέρθηκε γεύμα σε συνεργάτες, δημοσιογράφους και στελέχη της Bergmann Kord, ο κύριος Klaus Müller βράβευσε τέσσερις (4) παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.
Ο Πρόεδρος κύριος Klaus Müller και τα ανώτατα στελέχη της BERGMANN Γερμανίας ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στη Bergmann Kord στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας.
Ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord κ. Βαρδής Κορδεράς, κατόπιν σχετικής προτάσεως συμμετείχε στο ετήσιο ενημερωτικό πρόγραμμα "Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον καρκίνο του μαστού", τα οποία γίνονται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Αχαΐας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας προσφέρθηκε γεύμα σε συνεργάτες, δημοσιογράφους και στελέχη της Bergmann Kord, ο κύριος Klaus Müller βράβευσε τέσσερις (4) παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.
Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Αχαΐας συμβάλλει στην ενημέρωση της γυναίκας με καρκίνο μαστού σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ασθένεια, καθώς θεωρεί πως οι καλά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα ζητήματα της υγείας τους καλύτερα.
Με την ευκαιρία της έλευσης και προς τιμήν του προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κ.κ. Klaus Müller, η Bergmann Kord παρέθεσε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.
Η Bergmann Kord – και, ιδιαίτερα, η Πρόεδρος της εταιρίας Κυρία Βασιλική Κορδερά – δραστηριοποιείται έντονα και στηρίζει τη δράση των «Αθηναΐδων», στο διευρυμένο πλαίσιο Κοινωνικής Προσφοράς της εταιρίας.
Ο Πρόεδρος της BERGMANN Γερμανίας κος Klaus Müller επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας των ανωτάτων στελεχών της εταιρείας.
H Bergmann Kord, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, εφαρμόζει την τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction), τη πιο εξελιγμένη μέθοδο μετεμφύτευσης μαλλιών παγκοσμίως.
Την Τετάρτη 25 Μαΐου, το "Γ. Καραϊσκάκης" «άλλαξε διάθεση» και φιλοξένησε το “Fashion Catwalk by Athinaides”.
Για ακόμα μια φορά οι γιατροί της Bergmann Kord, παρουσίασαν και μοιράστηκαν με άλλους συναδέλφους τους τα τελευταία νέα, εφαρμογές και αποτελέσματα στο θέμα της τριχόπτωσης.
Ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, κος Βαρδής Κορδεράς, εμφανίσθηκε στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Μαζί» του Epsilon TV, με παρουσιάστρια την Όλγα Λαφαζάνη, το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.
Σημαντική εκδήλωση στο Ecali Club για την υγεία και την ευζωία έβαλε σε σωστές βάσεις το θέμα της πρόληψη.
Το φαινόμενο τριχόπτωση αποτελεί μια πολύπλοκη κατάσταση που οφείλει να διερευνηθεί σε βάθος για την αναζήτηση των αιτίων που τη δημιουργούν.
Σε κάποιες περιπτώσεις η διατροφή χαμηλής ποιότητας σχετίζεται με την εμφάνιση τριχόπτωσης ή την επιβάρυνση αυτής.
Σε περιπτώσεις που η μεταμόσχευση μαλλιών δεν μπορεί να υποστηριχθεί ως επιλογή για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, υπάρχει και η λύση της προσθετικής μαλλιών
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση ΗΕΑLTH & WELLNESS SECRETS, στο Ecali Club, στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι ομιλητές από τον χώρο της Υγείας & της Ευεξίας.
Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η καταξιωμένη δημοσιογράφος υγείας, κα Αλεξία Σβώλου, η οποία τόνισε την σημασία διατήρησης καλής υγείας
Ένα από τα αναμενόμενα στάδια της θεραπευτικής αντιμετώπισης του καρκίνου είναι η τριχόπτωση. Η όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα, κατά τους επιστήμονες, καταπολέμησης και ίασης της εν λόγω ασθένειας.
Συμμετείχαν κορυφαίοι ομιλητές από τον χώρο της Υγείας & της Ευεξίας, οι οποίοι ανέλυσαν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους.
Η τεχνική HOS-2, της Bergmann Kord, εγγυάται λύση για χιλιάδες ογκολογικούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν την απώλεια μαλλιών ως σύμπτωμα της θεραπείας τους.
Η Bergmann Kord παρέχει τη δυνατότητα για πληθώρα έγκυρων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων για τον έλεγχο της τριχόπτωσης & την αποκατάσταση των μαλλιών.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση ΗΕΑLTH & WELLNESS SECRETS, στο Ecali Club, από την εταιρία First Communications.
Οι θεραπείες μαλλιών, που μπορεί κανείς να επιλέξει, διατίθενται από την επιστημονική κλινική μαλλιών Bergmann Kord η οποία εδώ και 37 χρόνια κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών.
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση ΗΕΑLTH & WELLNESS SECRETS, στο Ecali Club, από την εταιρία First Communications. Συμμετείχαν κορυφαίοι ομιλητές από τον χώρο της Υγείας και της Ευεξίας, οι οποίοι ανέλυσαν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους.
Για έγκυρη και βασισμένη στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα ενημέρωση, σήμερα Πέμπτη 31/03 έως & την Τρίτη 5/04 η ειδική, επιστημονική, ομάδα της Bergmann Kord θα βρίσκεται στη Λάρισα.
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση ΗΕΑLTH & WELLNESS SECRETS, στο Ecali Club, από την εταιρία First Communications. Συμμετείχαν κορυφαίοι ομιλητές από τον χώρο της Υγείας & της Ευεξίας, οι οποίοι ανέλυσαν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα τους.
Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η καταξιωμένη δημοσιογράφος υγείας, κα Αλεξία Σβώλου, η οποία τόνισε την σημασία διατήρησης καλής υγείας, που επηρεάζει όχι μόνο την προσωπική μας κατάσταση, αλλά και την κατάσταση της δημόσιας υγείας, καθώς τα χρόνια νοσήματα απορροφούν το 75% των δαπανών υγείας.
Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μοναδική ιατρική λύση για την οριστική αντιμετώπιση της Aνδρογενετικής Aλωπεκίας - του πιο κοινού τύπου ανδρικής τριχόπτωσης. Τεχνική μεταμόσχευσης FUT (Follicular Unit Transplantation)
Η μεταμόσχευση μαλλιών πρόκειται για μια επέμβαση που προϋποθέτει λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς από την ιατρική ομάδα...
Τόσο το ιστορικό όσο και η ηλικία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιστημονικά σωστή διάγνωση της γυναικείας τριχόπτωσης από τη κλινική μαλλιών Bergmann Kord.
Τα μαλλιά χρειάζονται τη δική τους, ξεχωριστή, φροντίδα και διατροφή για να διατηρούνται δυνατά και να αποφεύγεται το φαινόμενο ‘τριχόπτωση’.
Από τη Δευτέρα 25 έως το Σάββατο 30 Ιανουαρίου η ειδική, επιστημονική, ομάδα της Bergmann Kord θα βρίσκεται στην Πάτρα.
Τα μαλλιά διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της γυναίκας, με την καθημερινή τους φροντίδα να αποτελεί μια αναγκαία διαδικασία. Για πολλές γυναίκες, τα μαλλιά εκφράζουν τη θηλυκότητα και την ομορφιά. Υπάρχουν όμως και κάποιες απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν όχι μόνο την καλή υγεία των μαλλιών αλλά και την εμφάνισή τους;
Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου, ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar, και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Hope for Hair», οι μαθήτριες και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα δείχνουν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής ευθύνης.
Τα μαλλιά μας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας. Θα πρέπει να τα φροντίζουμε όπως ακριβώς τον εαυτό μας. Στη κλινική μαλλιών Bergmann Kord εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας
Από Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου έως και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, το επιστημονικό επιτελείο θα βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας για προσωπική διάγνωση και ενημέρωση.
Τις γιορτινές μέρες επιδιώκουμε την ακόμα πιο εντατική φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών μας, ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ευχάριστη εορταστική μας διάθεση.
Τα μαλλιά αναδεικνύουν την εικόνα μας γι’ αυτό η καλή τους υγεία αποτελεί προτεραιότητα όλων.
Από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, η επιστημονική ομάδα της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD θα βρίσκεται στη Ρόδο για δωρεάν διάγνωση και ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης
Τριήμερο κατά της τριχόπτωσης στο Βόλο από το επιστημονικό επιτελείο της Bergmann Kord.
Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη περιοχή της Πάτρας, η κλινική μαλλιών Bergmann Kord μεταφέρεται από αρχές Απριλίου στο κέντρο της πόλης επί της Αγίου Ανδρέου 111 σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.
Η Bergmann Kord ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την καταξιωμένη δερματολογική κλινική του καθηγητή Δερματολογίας του πανεπιστημίου του Μιλάνο Dr. Fabio Rinaldi κατά τη διάρκεια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στην κεντρική κλινική της Bergmann Kord στο Χαλάνδρι.
Συμμετοχή της Bergmann Kord στο 2ο Διεθνές Workshop για την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης στο Μιλάνο.
Η Bergmann Kord συμμετείχε στο 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών (ISHRS) που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 26 Οκτωβρίου στο San Francisco.
Το επιστημονικό επιτελείο της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD παρακολούθησε το 2ο Διεθνές Συνέδριο για την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυτταροθεραπείας & του PRP στη Δερματολογία, που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Ιανουαρίου στο Μιλάνο υπό την αιγίδα του International Hair Research Foundation.
Μία νέα, πρωτοποριακή θεραπεία για την τριχόπτωση, που βασίζεται στη χρήση μεσεγχυματικών – βλαστικών κυττάρων από αυτόλογα τριχοθυλάκια βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο από την κλινική μαλλιών BERGMANN KORD σε συνεργασία με την HAIR APLENTY Ltd.
Η BERGMANN KORD συμμετείχε στο III International Symposium on Plastic Surgery and Cosmetology που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα (17-20 Μαΐου 2012), παρουσιάζοντας την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction).


Διαβάστε ακόμα: