12.06.2017 - Η Bergmann Kord, είχε και πάλι “επισκέψεις” από την Αυστρία!Ο κύριος Klaus Panholzer, από την Αυστρία, κατόπιν προγραμματισμένης επίσκεψης, παρελήφθη από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από συνοδό-εκπρόσωπο της Κλινικής και μεταφέρθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στο Χαλάνδρι.

 Σκοπός του ταξιδιού του ήταν η Μεταμόσχευση Μαλλιών, με την προηγμένη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).

Πρόκειται για ένα νέο άνδρα, του οποίου επιθυμία ήταν η αποκατάσταση της αραίωσης των μαλλιών του. 

Θέλοντας να εξασφαλίσει το αισθητικά καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απευθύνθηκε στην Bergmann Kord, λόγω της διεθνώς αναγνωρισμένης εξειδίκευσης και της πολυετούς εμπειρίας της, στον τομέα της αποκατάστασης της τριχοφυΐας.

Ο αρμόδιος, για την περίπτωσή του, επικεφαλής γιατρός, πιστοποίησε την καταλληλότητα για Μεταμόσχευση Μαλλιών και πρότεινε την εφαρμογή της μεθόδου FUE, για ένα ασφαλές, φυσικό και μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα.

Η επέμβαση «στέφθηκε» με απόλυτη επιτυχία. Επιπλέον, εφαρμόστηκε η θεραπεία PRP, ως συμπληρωματική της Μεταμόσχευσης, για περαιτέρω ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος, δρώντας συνδυαστικά και σε επίπεδο πρόληψης, στο σύνολο των υπαρχόντων μαλλιών.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι αντιδράσεις ήταν συγκινητικές και τα πλατιά χαμόγελα στις φωτογραφίες με την Πρόεδρο του Ομίλου Kord Group, κυρία Βασιλική Κορδερά, αποδεικνύουν την έντονη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα!

Για τη Διοίκηση και το Επιστημονικό Προσωπικό της Bergmann Kord, η διαχείριση του ευαίσθητου ζητήματος της βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης, αποτελεί ιατρική πράξη ευθύνης, η οποία απαιτεί σεβασμό, ειλικρίνεια και υψηλή αισθητική αντίληψη.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE πατώντας εδώ 


Διαβάστε ακόμα: