Η Κλινική Μαλλιών BERGMANN KORD

 

Η BERGMANN KORD, η πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα και ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί μέλος του ομίλου KORD GROUP.

Ακολουθεί γερμανικά πρότυπα οργάνωσης & λειτουργίας και αποτελεί ιατρικό οργανισμό εξειδικευμένο στην πρόληψη και τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Κτήριο κλινικής μαλλιών Bergmann Kord. Η επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η μοναδική δραστηριότητα της BERGMANN KORD και ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας, παρέχει στη BERGMANN KORD τη δυνατότητα εφαρμογής των πιο προηγμένων και αποτελεσματικών λύσεων.

 Η BERGMANN KORD εφαρμόζει ολοκληρωμένα, επιστημονικά προγράμματα διάγνωσης και  εξατομικευμένης θεραπείας και διαθέτει αποκλειστική σειρά προϊόντων περιποίησης και ενδυνάμωσης των μαλλιών.

Μέσα στα 37 χρόνια λειτουργίας της, η BERGMANN KORD επενδύει με σταθερά βήματα στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την απόκτηση προηγμένης τεχνογνωσίας.

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από τους γιατρούς της BERGMANN KORD και έκτοτε το παγκόσμια αναγνωρισμένο ιατρικό μας επιτελείο έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα-περισσότερες από 60.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Η τεχνολογία αιχμής, το state-of-the-art know-how, ο αυστηρός επαγγελματισμός, η επιστημονικότητα και η εξατομικευμένη φροντίδα εγγυώνται αποτέλεσμα φυσικό, αισθητικά ολοκληρωμένο και απόλυτα ταιριαστό στο προφίλ του ενδιαφερόμενου.

Γι’ αυτό και στη BERGMANN KORD απευθύνονται ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο, επιλέγοντας την υπεύθυνη, ιατρική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Δείτε τους χώρους μας

 

 


Διαβάστε ακόμα: