Γιατροί Μεταμόσχευσης Μαλλιών

 

Γιατροί Μεταμόσχευσης Μαλλιών | BERGMANN KORD

 

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μεν μια ιατρική πράξη ήπιας βαρύτητας, απαιτούνται όμως από το γιατρό ιδιαίτερες δεξιότητες, περισσότερες από αυτές που αξιώνει μια αμιγώς χειρουργική επέμβαση. Ιατροί μεταμόσχευσης μαλλιών. Ιατρική ομάδα της Bergmann Kord.
Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι άψογο τόσο σε επίπεδο χειρουργικής υλοποίησης όσο και σε επίπεδο αισθητικής. Ο γιατρός επομένως θα πρέπει να διαθέτει έμφυτη και στο μέγιστο βαθμό καλλιεργημένη αισθητική αντίληψη.

Οι εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες της BERGMANN KORD, εγγυώνται μόνιμο, απόλυτα φυσικό και αισθητικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Εκτός του επικεφαλής χειρουργού ιατρού περιλαμβάνουν ακόμη 2 βοηθούς ιατρούς, ιατρό αναισθησιολόγο και 4 εξειδικευμένες νοσηλεύτριες.

Η υπεροχή της BERGMANN KORD στη μεταμόσχευση μαλλιών πιστοποιείται από τις περισσότερες από 60.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών και πηγάζει από την υλοποίηση των ακόλουθων βασικών αρχών:

  • Εξατομικευμένη φροντίδα και προσωποποιημένο ενδιαφέρον από το γιατρό: οι γιατροί της BERGMANN KORD, πέρα από άριστα καταρτισμένοι επιστήμονες, έχουν ανθρώπινο πρόσωπο που μεταφράζεται σε ουσιαστική επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο. Είναι σημαντικό να νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια για το γιατρό που θα πραγματοποιήσει την επέμβαση και να αισθάνεστε ότι μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες και τις όποιες ανησυχίες σας.

 

  • Ιατρική ηθική: Οι γιατροί μας επιλέγουν να απέχουν από την εμπορευματοποίηση του ζητήματος της τριχόπτωσης και έχουν ως γνώμονα την ικανοποίηση της ανθρώπινης ανάγκης.

 

  • Αποκλειστική ενασχόληση με τη μεταμόσχευση μαλλιών: Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας των γιατρών της BERGMANN KORD. Η αποκλειστική ενασχόληση με το αντικείμενο επιτρέπει την απόκτηση βαθιάς γνώσης και εμπειρίας στη μεταμόσχευση μαλλιών.

 

  • Εφαρμογή των πιο εξελιγμένων και προηγμένων τεχνικών παγκοσμίως: Με ενεργό συμμετοχή στην έρευνα και τη μελέτη της τριχόπτωσης, η άριστη κατάρτιση των ιατρών μας περιλαμβάνει τη γνώση των νεότερων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, που αναπαράγουν το φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών και μπορούν κατά συνέπεια να αποδώσουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 

  • Συνδυασμός επιστημονικής κατάρτισης και ανεπτυγμένης αισθητικής ικανότητας: Η επίτευξη απόλυτα φυσικού και αισθητικά ολοκληρωμένου αποτελέσματος επιβάλλει, πέραν της ιατρικής κατάρτισης, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι γιατροί μας πραγματοποιούν και δύσκολες επεμβάσεις επιδιόρθωσης και βελτίωσης μη ικανοποιητικών προηγούμενων αποτελεσμάτων. Οι γιατροί της BERGMANN KORD διαθέτουν το απαιτούμενο όραμα και πάθος για το αντικείμενό τους, εστιάζοντας στην επίτευξη όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων.

 

  • Διαρκής ενημέρωση για το αντικείμενο: Η BERGMANN KORD παρέχει όλη την απαιτούμενη διευκόλυνση και υποστήριξη στους ιατρούς της κλινικής ώστε να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας και γνώσης: Κατάλληλα εκπαιδευτικά επιστημονικά προγράμματα, στενή επικοινωνία με τα κέντρα επιστημονικών ερευνών ανά τον κόσμο και συνεργασία με τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο. Οι γιατροί της BERGMANN KORD είναι μέλη των ESHRS και ISHRS.

 

  • Αυστηρές προδιαγραφές επιλογής και εκπαίδευσης: Όλα τα χρόνια λειτουργίας της, η BERGMANN KORD διατηρεί υψηλές και αυστηρές προδιαγραφές επιλογής και εκπαίδευσης του ιατρικού της επιτελείου. Όλοι οι επικεφαλής ιατροί της BERGMANN KORD έχουν εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών και πολυετή εμπειρία.

 

  • Συμμετοχές και διακρίσεις σε παγκόσμια συνέδρια: Οι γιατροί της BERGMANN KORD είναι μέλη των αναγνωρισμένων ιατρικών ενώσεων και φορέων. Παρακολουθούν όλα τα κορυφαία συνέδρια του τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και αρκετές φορές έχουν παρουσιάσει οι ίδιοι νέες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο και συχνά η κλινική μας οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό.

 

  • Συμμετοχή σε σεμινάρια ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα: Κοντά στους πολίτες της περιφέρειας, οι γιατροί μας συμβάλλουν καθοριστικά στη διάγνωση και την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σε όλη την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε ακόμα: