Η Φιλοσοφία μας | Κοινωνική Υπευθυνότητα

 

Οι αρχές και η φιλοσοφία της BERGMANN KORD

 

Ως οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο της πρόληψης και της αντιμετώπισης της τριχόπτωσης – και γενικότερα της ολοκληρωμένης φροντίδας των μαλλιών, η BERGMANN KORD διαχειρίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία και λεπτότητα όλα τα ζητήματα που άπτονται της επαφής με τον άνθρωπο, από το πιο απλό διαφημιστικό μήνυμα μέχρι την τελική παροχή υπηρεσιών.

Η τριχόπτωση προβληματίζει ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων και η BERGMANN KORD όλα αυτά τα χρόνια καταθέτει με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα τη δική της συνεισφορά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Επιλέγουμε συνειδητά να μην υποκύπτουμε στις τάσεις εμπορευματοποίησης της τριχόπτωσης. Η συνειδητοποίηση από μέρους μας της υψηλής μας ευθύνης και η βαθύτερη αίσθηση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μας καθοδηγούν στη διαμόρφωση της πορείας και των αρχών μας. Ως η καλύτερη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, γνωρίζουμε καλά πως όλοι κρινόμαστε μόνο από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας και για το λόγο αυτό εστιάζουμε αποκλειστικά στο αντικείμενό μας και στην επίτευξη βέλτιστων εξατομικευμένων αποτελεσμάτων, αναβαθμίζοντας συνεχώς την ξεχωριστή μας προσφορά σε όλα τα επίπεδα.

Από ιδρύσεως της εταιρείας μας, κάθε μας σκέψη και ενέργεια είναι προσανατολισμένη στην εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για τους πελάτες μας. Κάθε πελάτης μας έχει διακεκριμένες ανάγκες που επιζητούν ανταπόκριση και απευθύνεται σε εμάς για να λάβει αυτό που πραγματικά χρειάζεται, αξιώνοντας την πλήρη ευθυγράμμιση των υποσχέσεών μας με την εφαρμογή τους στην πράξη.

Η αποτύπωση αυτών των αναγκών, η ανάλυση και ο ακριβής προσδιορισμός τους, καθώς και η πρόταση και εφαρμογή της ενδεδειγμένης λύσης, αποτελούν για όλους εμάς κίνητρο και παρώθηση για περισσότερη δημιουργική προσπάθεια.

Οι αρχές της BERGMANN KORD συνιστούν την πιο πολύτιμη συνδρομή στον καθημερινό μας αγώνα για την τήρηση των δεσμεύσεων και των οραμάτων μας:

Σεβασμός, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Πίσω από κάθε σχεδιασμό μας, κρύβεται η επιθυμία μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη ικανοποίηση και ωφέλεια.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επομένως αποφασίζουν να εμπιστευτούν την κλινική μας, απολαμβάνουν τη μετουσίωση της φιλοσοφίας μας σε έργο μέσω των ακόλουθων βασικών αρχών:

 

  • Εξατομικευμένη φροντίδα και προσωποποιημένο ενδιαφέρον: Η BERGMANN KORD έχει καταφέρει να διατηρεί την ανθρώπινη επικοινωνία και φροντίδα σε προτεραιότητα. Κάθε πελάτης στη BERGMANN KORD αισθάνεται ότι εδώ τον ακούν, αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες του και τους ενδιαφέρει πρωτίστως η δική του ενημέρωση και πληροφόρηση, ώστε να πάρει την καταλληλότερη απόφαση για τα μαλλιά του.

 

  • Εξειδίκευση και εμπειρία: Η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD ιδρύθηκε πρώτη στην Ελλάδα πριν από 36 χρόνια και έκτοτε η φροντίδα των μαλλιών αποτελεί το μοναδικό αντικείμενο δραστηριότητας της κλινικής μας. Ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης και πολυετούς εμπειρίας επομένως, επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων και αποτελεσματικών λύσεων.

 

  • Άριστη τεχνογνωσία και εφαρμογή των πιο εξελιγμένων μεθόδων: Η BERGMANN KORD είναι η μοναδική κλινική μαλλιών στην Ελλάδα με αυστηρή γερμανική τεχνογνωσία. Η πλήρης ευθυγράμμιση με τα υψηλά γερμανικά πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας επιτυγχάνει την εξασφάλιση υπηρεσιών υψηλότατου επιπέδου και τη συνεχή στοχοθεσία για υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες.

 

 Κοινωνική Υπευθυνότητα

 

Βασικό στοιχείο της Φιλοσοφίας της BERGMANN KORD είναι και η δημιουργία κοινωνικού έργου μέσω της ενεργής συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Πέραν επομένως του επιστημονικού μας αντικειμένου, στις δραστηριότητές μας εντάσσεται και η ανάληψη δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, μέρος των οποίων είναι η στήριξη της προσπάθειας του Προγράμματος «Οικουμενικός Ελληνισμός» και η συνεργασία μας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».


Οικουμενικός Ελληνισμός

Με τη στήριξη της πολιτειακής, θρησκευτικής και επιστημονικής ηγεσίας της χώρας, το Πρόγραμμα «Οικουμενικός Ελληνισμός» προάγει τη διαφύλαξη και διεθνή διάδοση της ελληνικής ιστορίας, καθώς και την ενίσχυση του ομογενειακού ελληνισμού.

Ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος είναι η διεθνής ιστορική ενημέρωση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Η BERGMANN KORD υποστήριξε την έκδοση του έργου «Ελληνικοί Θησαυροί στην Οικουμένη», 3.000 λευκώματα του οποίου θα διατεθούν δωρεάν στα κέντρα εξουσίας όλης της γης.

 

Άλμα Ζωής

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» απαρτίζεται από γυναίκες εθελόντριες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού και στοχεύει στην πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού σε θέματα που αφορούν την υγεία, την καριέρα και τις διευκολύνσεις που απολαμβάνουν από διάφορες υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Η BERGMANN KORD στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» προσφέροντας ειδική έκπτωση στις περούκες παθήσεων για τα μέλη του συλλόγου.

 

 

 


Διαβάστε ακόμα: