Μήνυμα Προέδρου

 

Aγαπητοί φίλοι και φίλες,

 

Βασιλική Κορδερά. Πρόεδρος της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord.

 

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο της BERGMANN KORD και ελπίζω το περιεχόμενο του site μας να συμβάλλει επαρκώς στην πληροφόρησή σας για το θέμα της τριχόπτωσης και τους τρόπους αντιμετώπισής της, καθώς και για ζητήματα που άπτονται της ευρύτερης φροντίδας των μαλλιών.

Έχουν περάσει 37 χρόνια από την ίδρυση της BERGMANN KORD, της πρώτης κλινικής μαλλιών στην Ελλάδα, το όραμά μας όμως εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο:

Να προσφέρουμε τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι και δικαιωμένοι που η BERGMANN KORD εξακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια να είναι η καλύτερη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας για κάθε ενδιαφερόμενο την καλύτερη δυνατή λύση στην τριχόπτωση.

Το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας, η απόλυτα εξατομικευμένη φροντίδα, η ειλικρινής, υπεύθυνη και σοβαρή προσέγγιση, αποτελούν για εμάς αδιαπραγμάτευτες αξίες και πρότυπα για να διατηρούμε και να βελτιώνουμε ακόμη περισσότερο την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που λαμβάνετε.

Στη BERGMANN KORD έχουμε πάντοτε τη διάθεση και την ικανότητα να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη επιστημονική φροντίδα για τα μαλλιά σας. Αν λοιπόν αποφασίσετε να αποκτήσετε νέα εμφάνιση και διάθεση, η BERGMANN KORD είναι σε θέση να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.


Με εκτίμηση,

Βασιλική Κορδερά

Πρόεδρος 


Διαβάστε ακόμα: