Όραμα & Αποστολή | BERGMANN KORD

 

Το κίνητρο για την ίδρυση της BERGMANN KORD περιγράφει ταυτόχρονα και τη βαθύτερη αποστολή μας:

Να προσφέρουμε τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων μας εμπιστεύονται.

Στην εποχή μας, η πρόοδος στην επιστήμη και την τεχνολογία αυξάνεται γεωμετρικά και διαμορφώνει τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής. Οι συνθήκες χαρακτηρίζονται από συνεχή μεταβλητότητα ενώ παράλληλα οι ανάγκες αέναα αναθεωρούνται και αναπροσαρμόζονται με στόχο να προσφέρουν στον άνθρωπο το αιτούμενο της ανώτερης ποιότητας ζωής. Δραστηριοποιούμενη επομένως σε αυτό το πλαίσιο, η BERGMANN KORD επιλέγει να υλοποιεί το όραμά της εστιάζοντας με σεβασμό και ειλικρινές ενδιαφέρον στον άνθρωπο. Για εμάς, η ανάγκη βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης δεν κρύβει απαραίτητα ανασφάλεια ή μη αποδοχή του εαυτού μας,αλλά μια εκδήλωση αγάπης προς τον εαυτό μας, μια έκφραση έννοιας και αυτοφροντίδας.

Η αντιμετώπιση και η αποκατάσταση μιας "αδικίας" της φύσης είναι κάτι που κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται καλύτερα και έχει τη δύναμη να λειτουργήσει ευεργετικά στη ζωή του, προσδίδοντας θετικότητα σε όλους τους τομείς. Κάθε άνθρωπος που βιώνει την τριχόπτωση αξίζει τη δική του βέλτιστη λύση και επειδή όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, η BERGMANN KORD είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο κατάλληλες πραγματοποιήσιμες επιλογές και λύσεις.

Ο στόχος μας επομένως να εκπληρώνουμε καθημερινά την αποστολή μας μετουσιώνεται σε έργο μέσω του τρίπτυχου των βασικών αρχών και αξιών που διέπουν τη λειτουργία μας:

  •     Ολοκληρωμένη, έγκυρη, υπεύθυνη διάγνωση

   

  •     Αντικειμενική πληροφόρηση και αξιόπιστη ενημέρωση

   

  •     Εφαρμογή προηγμένης τεχνογνωσίας και εξατομικευμένης φροντίδας

 

Οι προσπάθειές μας όμως δε σταματούν εδώ. Η συνεχής αυτοκριτική, η διάθεση και το όραμα για κατάκτηση ακόμη μεγαλύτερων στόχων, μας δεσμεύουν για ακόμη πιο τελειοποιημένες πρακτικές.

 


Διαβάστε ακόμα: