Ιατρικός Τουρισμός με την υπογραφή Bergmann Kord

 

Η Bergmann Kord, μια Ευρωπαϊκή, εξειδικευμένη κλινική μαλλιών με βάση την Ελλάδα, εφαρμόζει εδώ και 37 χρόνια όλες τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους πρόληψης και τεχνικές αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

Σήμερα, επενδύει με σταθερά βήματα στην κλινική έρευνα και την καινοτομία στο τομέα των μαλλιών ενώ, παράλληλα, εξάγει τη σημαντική τεχνογνωσία της όσον αφορά στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όπως είναι φυσικό, η Bergmann Kord, ως market leader στην Ελληνική αγορά, απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό στοχεύοντας να προσελκύσει ενδιαφερόμενους από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο.

Ο ιατρικός τουρισμός έχει πλέον καθιερωθεί ως μια σημαντική διεθνής τάση στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, μια ενδιαφέρουσα δυναμική όπου η κλινική, κυρίως με το υψηλό επίπεδο αποτελεσμάτων, δίνει δυναμικά το παρόν.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ενδιαφερόμενων από όλο τον κόσμο, οι όποιοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου τις πιο προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής (value for money).

Η Bergmann Kord αποτελεί έναν ιατρικό οργανισμό, ο οποίος έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο απασχόλησης και εξειδίκευσης την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, έχοντας πραγματοποιήσει έως τώρα περισσότερες από 65.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Έτσι, εγγυάται αισθητικά άρτια αποτελέσματα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ιδιαίτερη αύξηση ενδιαφέροντος καταγράφεται στη μετεμφύτευση μαλλιών με την προηγμένη τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction), η οποία χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στην μεταμόσχευση σε γένια, φρύδιαλοιπά σημεία σώματος και για την αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών.

 


Ο πελάτης στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας

 

Μαζί με υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, παρέχουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος επισκέπτεται τη κλινική μας από το εξωτερικό, προσωπική εξυπηρέτηση που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του και προσφέρει άνεση σε ότι αφορά στη παραμονή στη χώρα μας κάνοντας παράλληλα και τις διακοπές του.

Για αυτό το λόγο παρέχουμε σε κάθε ιατρικό επισκέπτη, ένα πλήρες πακέτο το οποίο περιλαμβάνει, εκτός από τις προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες, τη μεταφορά του από και προς το αεροδρόμιο, το ξενοδοχείο διαμονής και τον εκπρόσωπο της κλινικής – ως υπεύθυνο συνοδό του - ο οποίος, συνήθως, μιλά και τη γλώσσα του. Παράλληλα, υπάρχει η συνεργασία με επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία, προκειμένου οι επισκέπτες να απολαύσουν ιδιαίτερα VIP τουριστικά πακέτα, εφόσον το επιθυμούν.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί μια απολύτως ασφαλή χώρα για τους επισκέπτες της. Παρά τις αναταράξεις που υπάρχουν στη γειτονιά μας, η χώρα μας παραμένει ένας προορισμός όπου ο επισκέπτης μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής.

Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποκτήσει εξαιρετική φήμη ως ιατρικός προορισμός για υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στη μεταμόσχευση μαλλιών. Κάτι που, στη συνέχεια, θα αναδείξει το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός ιατρικών επισκεπτών προς όλους τους τομείς.

Η μέχρι τώρα επιτυχία του εγχειρήματος, η αποδεδειγμένη ποιότητα υπηρεσιών και ιατρικών αποτελεσμάτων της κλινικής τόσο στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης όσο και στη μεταμόσχευση μαλλιών, μαζί με την ελληνική φιλοξενία έχουν προσελκύσει σημαντικό αριθμό ιατρικών τουριστών στη χώρα μας.

Για το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord η εντατικοποίηση του συνόλου των δραστηριοτήτων – ιατρικών και εμπορικών - αποτελεί ειλημμένη απόφαση. Στρατηγικός μας στόχος είναι η επιτυχής ανταπόκριση στο αναμενόμενο, ηυξημένο ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς. Γεγονός, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας στο σύνολό της. 

Bergmann Kord  Κλινική Μαλλιών -  Ελλάδα

Ο απόλυτος προορισμός για Iατρικό Tουρισμό

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο :

info@kord.gr 


Διαβάστε ακόμα: