Προσθετική μαλλιών

 

Prosthetic_hair_results_6a

Προσθετική μαλλιών. Αποτελέσματα της προσθετικής μαλλιών

 

Η προσθετική μαλλιών αποτελεί μη χειρουργική επιλογή για την αποκατάσταση των μαλλιών σε οποιαδήποτε βαθμίδα αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.

Η λύση της προσθετικής μαλλιών απευθύνεται σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών, καθώς και σε περιπτώσεις που υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις για επίτευξη πυκνότητας και για κάλυψη της αραίωσης. Ωστόσο, οι εξελιγμένες τεχνικές επιτρέπουν την εφαρμογή της προσθετικής μαλλιών ακόμη και σε μικρού βαθμού αραίωση του τριχωτού της κεφαλής.

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει αποκλειστικά στην Ελλάδα την τεχνική προσθετικής New Age, που έχει χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα νέα μαλλιά εμφυτεύονται σε ειδικές υποαλλεργικές μεμβράνες εξαιρετικής λεπτότητας που εφαρμόζουν τέλεια στο τριχωτό και έχουν απόλυτη σταθερότητα. Η ειδική κατασκευή δεν αφαιρεί από το άτομο την αίσθηση των εξωτερικών ερεθισμάτων και επιτρέπει την άσκηση κάθε είδους δραστηριότητας. Τα μαλλιά λούζονται, χτενίζονται, επιδέχονται κομμωτικές διεργασίες (βαφή κ.ά.) καθώς και χρήση προϊόντων styling.

Οι υπηρεσίες προσθετικής μαλλιών της BERGMANN KORD προσφέρονται στα επιστημονικά κέντρα της κλινικής σε Αθήνα (Χαλάνδρι & Νέα Σμύρνη), ΘεσσαλονίκηΠάτραΛάρισαΗράκλειο Κρήτης και Ρόδο.  

Καλώντας στο 800 11 00 111 (χωρίς χρέωση από σταθερό για όλη την Ελλάδα) ή στα επιμέρους τηλέφωνα κάθε κλινικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν ένα δωρεάν ραντεβού με τους ειδικούς της Προσθετικής Μαλλιών και να ενημερωθούν αναλυτικά & εξατομικευμένα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε ακόμα: