Χωρίς δεύτερη σκέψη … !

HAIR for HELP - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ

H Αλεξάνδρα. Mαθήτρια και άκρως αντιπροσωπευτικό δείγμα της γενιάς των «Εθελοντών της Προσφοράς»!
Μόλις πληροφορήθηκε από μια φίλη της, ότι η Πρωτοβουλία «HAIR for HELP» αφορά σε μια διαδικασία στήριξης των άπορων Συνανθρώπων μας που νοσούν, η απόφασή της ήταν άμεση!
Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, επισκέφθηκε το Σάββατο 17/06/17 την Κλινική Μαλλιών Βergmann Κord στο Χαλάνδρι, Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 (έναντι Nοσοκoμείου «ΥΓΕΙΑ»), προκειμένου να κάνει την επιθυμία της πράξη.
Η Κίνηση «HAIR for HELP» ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων που θα διατεθούν σε άπορους, Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Η Αλεξάνδρα, όπως και όλοι οι «Εθελοντές της Προσφοράς» αποτελεί παράδειγμα και σημείο αναφοράς.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
klinikes malliwn bergmann kord drastiriotites musical cats

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Χωρίς δεύτερη σκέψη … !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/choris-defteri-skepsi/