Διαρκής ενημέρωση & εξέλιξη στην Bergmann Kord

Οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι της Bergmann Kord,  κα. Έλλη Στεφανάδη Phd και κος. Αργύρης Κουρής Phd, παρέδωσαν εκπαιδευτικά σεμινάρια, στους Επιστημονικούς Συνεργάτες, σχετικά με τις νέες προηγμένες θεραπείες.
Ειδικοί από όλα τα Επιστημονικά Κέντρα της στην Ελλάδα, παρευρέθησαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Bergmann Kord, στη Λεωφ. Κηφισίας 348 στο Χαλάνδρι, όπου και διεξήχθησαν τα συγκεκριμένα προγράμματα.
Η διαρκής ενημέρωση και εξέλιξη των συνεργατών, αποτελεί δέσμευση βάσει της αυστηρής πολιτικής της Bergmann Kord, στοχεύοντας, πάντα, στην συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της, όσον αφορά στον τομέα της Τριχόπτωσης. 
Η ασφαλής εφαρμογή, καινοτόμων μεθόδων θεραπείας, καθώς επίσης και των πλέων εξελιγμένων τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών, συνιστούν βασικό μέλημα του Ιατρικού Δυναμικού των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, για την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών, όλων όσων τις εμπιστεύονται!

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
klinikes malliwn bergmann kord drastiriotites musical cats

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Διαρκής ενημέρωση & εξέλιξη στην Bergmann Kord
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/diarkis-enimerosi-ekseliksi-stin-bergmann-kord/