Ελληνο-Γερμανική «Επιστημονική Συνεργασία» !

Επίσκεψη Γερμανών Ιατρών στη Bergmann Kord

Πραγματικότητα αποτελεί, πλέον, το διευρυμένο, διεθνές δίκτυο συνεργατών των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord. Όσον αφορά στη Γερμανία, οι συχνές επισκέψεις γιατρών και εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών, συνιστούν συχνό φαινόμενο.
Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, Γερμανοί ιατροί, συνεργάτες της Bergmann Kord, επισκέφτηκαν τις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Χαλάνδρι.
Κατά την ολιγοήμερη παραμονή τους, ανταλλάχτηκαν σκέψεις και απόψεις, σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της αποκατάστασης της Τριχόπτωσης.
Επίσης, μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός των συνεργατών από τη Γερμανία, αναφορικά με τον άψογο τρόπο λειτουργίας της Bergmann Kord, τα αυστηρά Πρωτόκολλα διαδικασιών και την άρτια επαγγελματική κατάρτιση των Ιατρικών Επιτελείων.
Η επίσκεψή τους ήταν ένα ιδιαιτέρως χαρμόσυνο γεγονός για τη Διοίκηση της Bergmann Kord, η οποία αναμένει σύντομα, τόσο στην  Ελλάδα, όσο και στη Γερμανία, επανάληψη των συναντήσεων αυτών!
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : Γιατροί Μεταμόσχευσης Μαλλιών Κλινικών Bergmann Kord

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
klinikes malliwn bergmann kord drastiriotites musical cats

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ελληνο-Γερμανική «Επιστημονική Συνεργασία» !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/ellino-germaniki-epistimoniki-synergasia/