Και η Δήμητρα … στον «πάνθεον» των Εθελοντών «HAIR for HELP» !

HAIR for HELP - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΛΑΡΙΣΑ

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, η μικρή Δήμητρα επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, την Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord στη Λάρισα (Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, Κεντρική Πλατεία) και πρόσθεσε το όνομά της στον κατάλογο των δωρητών μαλλιών για τους σκοπούς του «HAIR for HELP».

Η Δήμητρα έμαθε για την Πρωτοβουλία «HAIR for HELP» από μία φίλη της η οποία δώρισε πέρυσι τα μαλλάκια της για την ίδιο σκοπό και φέτος αποφάσισε να συμβάλλει ενεργά, δωρίζοντας 20 εκατοστά από τα μαλλιά της προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων, οι οποίες στη συνέχεια θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε πάσχοντες.

Εξίσου σημαντικό με τη δωρεά μαλλιών, είναι η φιλοδοξία το «HAIR for HELP» να δημιουργήσει μια νέα γενιά εθελοντών, καθώς η δράση απευθύνεται σε παιδιά.

«Σήμερα δωρίζουμε τα μαλλιά μας, αύριο προσφέρουμε αίμα για να σώσουμε μια ζωή, μεθαύριο γινόμαστε, συνειδητά, δωρητές οργάνων…»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «HAIR for HELP» πατήστε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Spring Beauty Event 0001

Spring Beauty Event

MEDIA / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann...

Περισσότερα
medical tourism 0001

Medical Tourism by Bergmann Kord

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ / MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Και η Δήμητρα ... στον "πάνθεον" των Εθελοντών "HAIR for HELP" !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/kai-dimitra-ston-pantheon-ton-ethelonton-hair-help/