Medical Tourism by Bergmann Kord

Πολυεπίπεδη Ανάπτυξη μέσω βέλτιστων πρακτικών στις υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού

Ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Βαρδή Κορδερά, Γενικό Διευθυντή της Bergmann Kord, στο πλαίσιο του συνεδρίου «Καλές Πρακτικές Εξυπηρέτησης Πελατών»

medical tourism 0002

Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου «Καλές Πρακτικές Εξυπηρέτησης Πελατών» που διοργάνωσε το περιοδικό «σελφ σέρβις»  της Boussias Communications.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η αγορά του Toυρισμού Yγείας παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για την Bergmann Kord, με τον κύριο όγκο των πελατών της να προέρχεται από τις ευρωπαϊκές  χώρες.

H πρωτοπόρος Kλινική Mαλλιών έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποδοχής πελατών της από το εξωτερικό, οι οποίοι στο πλαίσιο των υπηρεσιών Mεταμόσχευσης Mαλλιών που λαμβάνουν από την Bergmann Kord, έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις ομορφιές της χώρας μας, απολαμβάνοντας ποιοτικές και αξιόπιστες Yπηρεσίες Tουρισμού, υπό την επιμέλεια της εταιρείας.

Σύμφωνα με τον k. Βαρδή Κορδερά, στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord για τις υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού είναι ο άμεσος χρόνος απόκρισης στα ζητούμενα του πελάτη, η δημιουργία φιλικού, χρηστικού και αναλυτικού website για τις υπηρεσίες της εταιρείας στη γλώσσα του πελάτη, καθώς και η άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία μαζί του.

«Το κύρος της Eταιρείας, η αξιοπιστία, η ουσιαστική κατανόηση των αναγκών του πελάτη, η ειλικρίνεια της επικοινωνίας μας και η συναισθηματική προσέγγιση αυτού αποτελούν διαχρονικά στοιχεία που ξεχωρίζουν την Bergmann Kord και στο χώρο του Iατρικού Tουρισμού», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

Στην παρουσίασή του, ο k. Βαρδής Κορδεράς εστίασε στην ταχύτητα και στην ακρίβεια της εξυπηρέτησης, στις διαδικασίες με τις οποίες η εταιρεία χτίζει σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, αλλά και στη συνέπεια στα όσα η Bergmann Kord υπόσχεται.

Και κατέληξε: «Ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε το added value των υπηρεσιών της Bergmann Kord, αλλά παράλληλα να αποτελέσουμε ως Ελλάδα και ως εταιρεία, ένα HUB ολοκληρωμένων, ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού, με έμφαση στον ευρωπαίο πελάτη».

Περισσότερες πληροφορίες για θέματα «Ιατρικού Τουρισμού με την υπογραφή  Bergmann Kord», εδώ : https://www.kordhairclinics.gr/medical-tourism/

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα