Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή !

Το … μότο της μικρής Δανάης, η οποία μετουσίωσε τα «πιστεύω» της σε πράξη για δεύτερη φορά !
Η απόφαση είχε παρθεί από την ημέρα που άκουσε για την  Πρωτοβουλία «HAIR for HELP», του Ομίλου Kord Group και την ενθάρρυνση εθελοντών  να προσφέρουν τα μαλλιά τους, για την κατασκευή  περουκών παθήσεων, οι οποίες  προσφέρονται , δωρεάν, σε άπορους Συνανθρώπους μας, που νοσούν από καρκίνο.!
Βλέπετε, η Δανάη είναι κόρη πρώην ογκολογικού ασθενούς …
Και ξέρει πράγματα και καταστάσεις από  «πρώτο χέρι».
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Προσήλθε, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, στο Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20, Καλαμαριά) για να δωρίσει για 2η φορά κάποια από τα μαλλιά της ώστε να βοηθήσει διπλά εκείνους που το έχουν ανάγκη!
Η Δανάη αποτελεί πηγή έμπνευσης, όχι μόνο για το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης της, αλλά και την σπουδαία υπομονή και επιμονή της!
Η «παρέα» λοιπόν, της Ανθρωπιάς & της Αγάπης, μεγάλωσε κατά ένα ακόμη μέλος… 
Από όλους εμάς πολλά, θερμά Συγχαρητήρια Δανάη και  ένα μεγάλο «Ευχαριστώ»!

Σχετικά Άρθρα

Spring Beauty Event 0001

Spring Beauty Event

MEDIA / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann...

Περισσότερα
medical tourism 0001

Medical Tourism by Bergmann Kord

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ / MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/mia-fora-den-einai-pote-arketi/