Μια κίνηση Αλληλεγγύης… «εκ των έσω» !

HAIR for HELP - Ταγανίδου Μαρία - Bergmann Kord Θεσσαλονίκης

Η 10χρονη Μαρία Ταϊγανίδου πληροφορήθηκε για την κίνηση «HAIR for HELP» από… «πρώτο χέρι».

Η εξιστόρηση Δωρεών Μαλλιών από Εθελοντές κάθε φύλου και ηλικίας, από την αγαπημένη της θεία και νοσηλεύτρια της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord Θεσσαλονίκης, κυρία Στογιαννίδου Ευαγγελία, αποτέλεσαν για εκείνη την αρχική ‘έμπνευση’.

Ως εκ τούτου η απόφαση για τη Μαρία ήταν προδιαγεγραμμένη.

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, προσήλθε στο Επιστημονικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης (Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Καλαμαριά), με σκοπό να συνεισφέρει και εκείνη την απαραίτητη ποσότητα από τα μαλλιά της για τους σκοπούς της Πρωτοβουλίας «HAIR for HELP», ώστε να κατασκευαστούν ιατρικές περούκες παθήσεων, οι οποίες προσφέρονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους Συνανθρώπους μας που νοσούν.

Με τον τρόπο αυτό, άλλο ένα μέλος προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των υποστηρικτών του «HAIR for HELP», όπου κάθε ένας ξεχωριστά συνιστά ισχυρό «κρίκο» Προσφοράς Έργου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα για το «HAIR for HELP» πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Spring Beauty Event 0001

Spring Beauty Event

MEDIA / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann...

Περισσότερα
medical tourism 0001

Medical Tourism by Bergmann Kord

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ / MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Μια κίνηση Αλληλεγγύης… «εκ των έσω» !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/mia-kinisi-allilengyis-ek-ton-eso/