Νηπίων αγωγός και … Άνθρωπος !

HAIR for HELP - ΔΕΛΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ένα δώρο … καρδιάς από την Κυρία Σοφία Δελλίου στον Νέο Χρόνο …
Η Σοφία είναι νηπιαγωγός και – ως εκ τούτου – ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στα παιδία και στην Κοινωνική Αλληλεγγύη.
Μόλις πληροφορήθηκε από μια φίλη της, ότι η Κίνηση «HAIR for HELP» αφορά σε μια διαδικασία στήριξης των άπορων Συνανθρώπων μας που νοσούν, η απόφασή της ήταν άμεση!
Λίγες ημέρες πρίν την έλευση του 2017, επισκέφθηκε τη Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord Θεσσαλονίκης (Ανδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Καλαμαριά) και πρόσθεσε – και εκείνη – το όνομά της στον κατάλογο των Δωρητών Μαλλιών, για τη Πρωτοβουλία «HAIR for HELP»
HAIR for HELP - ΔΕΛΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Κίνηση ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων που θα διατεθούν σε άπορους, Ογκολογικούς Ασθενείς και πάσχοντες από Αλωπεκία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Μια Ανθρωπιστική πράξη, που προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και χαρίζει χαμόγελα και αισιοδοξία για το τελικό, θετικό αποτέλεσμα του … Αγώνα Ζωής !

Σχετικά Άρθρα

Spring Beauty Event 0001

Spring Beauty Event

MEDIA / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann...

Περισσότερα
medical tourism 0001

Medical Tourism by Bergmann Kord

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ / MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νηπίων αγωγός και ... Άνθρωπος !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/nipion-agogos-kai-anthropos/