Η παρουσία της Bergmann Kord στο 13ο Συμπόσιο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας

PRP Θεραπεία Τριχόπτωσης   

13ο Συμπόσιο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας   

13ο Συμπόσιο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας 2
Για ακόμα μια φορά οι γιατροί της Bergmann Kord, παρουσίασαν και μοιράστηκαν με άλλους συναδέλφους τους τα τελευταία νέα, εφαρμογές και αποτελέσματα στο θέμα της τριχόπτωσης. Στη κλινική μαλλιών Bergmann Kord απευθύνονται οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι που αντιμετωπίζουν κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο θέμα με τα μαλλιά τους λόγω της απόλυτης εξειδίκευσης στο αντικείμενο. Έτσι υπάρχει πολύ μεγάλη εμπειρία των γιατρών και αντίστοιχος αριθμός περιστατικών με αποτελέσματα θεραπείας ή αποκατάστασης της τριχόπτωσης. 
Μέσω της εργασίας τους με θέμα «Platelet Rich Plasma in Alopecia Areata» που παρουσίασε αποτελέσματα σχετικά με τη δράση της θεραπείας PRP για την αντιμετώπιση της Γυροειδούς Αλωπεκίας – μιας αυτοάνοσης πάθησης, αρκετά συχνής στον γενικό πληθυσμό, με την ενεργή συμμετοχή των γιατρών Δρ. Χρηστάκη Χρήστου, Κορδερά Ευαγγελίας, Στεφανάδη Έλλης και Δρ. Κουρή Ανάργυρου. 
Η εργασία παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια για την πρωτοποριακή θεραπεία που εφαρμόζει η κλινική μαλλιών Bergmann Kord.
Φέτος το επίκεντρο του 13ο Συμποσίου της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας που άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 19 Μαΐου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών ήταν η παρουσίαση νέων ερευνητικών και θεραπευτικών δεδομένων στο πλαίσιο των σύγχρονων δερματολογικών εξελίξεων.
 
Συνολικά, περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από σειρά επιστημονικών διαλέξεων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία.

Σχετικά Άρθρα

metamosxefsi malliwn bergmann kord 40 xronia - 002

40(-1) Χρόνια Bergmann Kord

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ | Γιορτάσαμε τη συμπλήρωση 39 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. "Ανοίξαμε" την αυλαία των 40 χρόνων Ομορφιάς Bergmann Kord.

Περισσότερα
klinikes malliwn bergmann kord drastiriotites musical cats

CATS : Πίσω από τις κουίντες

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ |Η Bergmann Kord σε συνεργασία με τον διάσημο hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, επιμελήθηκαν την καταπληκτική «εικόνα» των ηθοποιών του θρυλικού μιούζικαλ «CATS».

Περισσότερα
HAIR for HELP - ARGOS2 - 2018 - INTRO

HAIR for HELP – Άργος 06/05/2018

HAIR FOR HELP |Το Άργος μας τίμησε με την πρόσκλησή του. Εμείς, με τη σειρά μας τιμήσαμε και προωθήσαμε την ιδέα του Εθελοντισμού σε άλλο ένα σημείο...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Η παρουσία της Bergmann Kord στο 13ο Συμπόσιο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/parousia-tis-bergmann-kord-sto-13o-symposio-tis-evropaikis-akadimias-dermatologias-kai-afrodisiologias/