Τιμής Ένεκεν !

Βράβευση της Bergmann Kord για τη συμβολή της στην ΕπιτυχίαΤο 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκόσμιου Ινστιτούτου FUE 2017 διήρκεσε 3 ημέρες και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, με την ολοκλήρωση του συνεδρίου, νομοτελειακά, «έφτασε» και η αποτίμηση των αποτελεσμάτων του.
Στο δυναμικό Workshop, που έλαβε χώρα στην Αθήνα από την Πέμπτη 22 έως το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και φιλοξενήθηκε στους ειδικά διαμορφωμένους και απολύτως λειτουργικούς χώρους της Κεντρικής Κλινικής Bergmann Kord στο Χαλάνδρι, παρευρέθηκαν 150 και πλέον διεθνώς αναγνωρισμένοι ιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου (Καναδά, ΗΠΑ, Τουρκία, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο …) για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές και παράλληλες χειρουργικές “live” επεμβάσεις για την τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, στα υπερσύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα χειρουργεία των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord. Με τη συνδρομή τους, επιτεύχθηκε η ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της μεθοδολογίας και της τεχνολογίας της ραγδαία εξελισσόμενης μεθόδου αποκατάστασης των μαλλιών FUE. 
Η επιτυχία του προγράμματος δεν θα μπορούσε, παρά να συνοδευτεί με έναν εξίσου λαμπρό «επίλογο», όπου και διακρίθηκε η καθοριστική συμβολή των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord για την πραγμάτωση του συνεδρίου. 
Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της λαμπρής δεξίωσης που ακολούθησε και σηματοδότησε την ολοκλήρωση του Workshop, το Σάββατο 24 Ιουνίου, στον χώρο εκδηλώσεων «Ble Pavillon», το προεδρείο του Διεθνούς Ινστιτούτου FUE βράβευσε τους βασικούς συντελεστές επιτυχίας του συνεδρίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συνδρομή της Bergmann Kord, με έμπρακτη επικύρωση, μέσω της απονομής τιμητικής πλακέτας.
Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος του Ομίλου Kord Group, Κυρία Βασιλική Κορδερά, η οποία στην  ευχαριστήρια ομιλία εξέφρασε τη χαρά της για την επιτυχημένη έκβαση του συνεδρίου και υποσχέθηκε πολλές αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο εγγύς μέλλον.
Οι σύνεδροι απόλαυσαν τα υπόλοιπα δρώμενα και την εύθυμη ατμόσφαιρα του gala, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη επιστημονική τους συγκέντρωση.
Ο Όμιλος Kord Group, με κάθε ευκαιρία αποδεικνύει την πρόθεση του να σταθεί αρωγός σε τέτοιες ενέργειες και να συνεισφέρει στην υλοποίηση νέων καινοτομιών, στο συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο της Ιατρικής, σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

Spring Beauty Event 0001

Spring Beauty Event

MEDIA / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann...

Περισσότερα
medical tourism 0001

Medical Tourism by Bergmann Kord

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ / MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Τιμής Ένεκεν !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/timis-eneken/