« … Τόσο ευτυχισμένα όσο και εγώ … » !

Φένια - HAIR for HELPΗ δεσποινίς Φένια Άγγλου, με την επιστολή που συνόδεψε την προσφορά 20 εκατοστών από τα μαλλιά της για τους σκοπούς του «HAIR for HELP», εύχεται να χαρίσει … χαμόγελα ! 
Tο Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 προσήλθε στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, εμπνευσμένη από την παράλληλη  Δράση  “HAIR for HELP – Dukas Xmas Bazzaar  2015”.
To «HAIR for HELP» εκτός των άλλων, έχει πολυεπίπεδη στόχευση όπως η προώθηση του Εκπαιδευτικού του χαρακτήρα.
Η επιλογή Εκπαιδευτικών Μονάδων ως χώρων για την εξάπλωση της Πρωτοβουλίας, δεν είναι καθόλου  τυχαία και, φυσικά,  δεν περιορίζεται στη δωρεά μαλλιών.
Στόχος είναι η επιμόρφωση των παιδιών, προκειμένου να ενστερνιστούν τις αξίες το Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Οι προσφορές των δασκάλων και σπουδαστών αποτελούν την πεμπτουσία του «HAIR for HELP».


Και  … «για του λόγου το αληθές»  παραθέτουμε, αυτούσια, την επιστολή της:
« Αγαπητά παιδιά,


Εμπνεύστηκα από μια σχολική δράση του χειμώνα του 2015 στο Bazaar  των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ , όπου φοιτώ κι από την πρώτη στιγμή θέλησα να κόψω τα μαλλιά μου κ’ να τα δωρίσω σε εσάς. 

Εύχομαι να σας χάρισα ένα τεράστιο χαμόγελο κι ελπίζω να είστε τόσο ευτυχισμένα όσο κι εγώ όταν έπιασα τα κομμένα μου μαλλιά στα χέρια.


Με πολύ αγάπη, 
Φένια Άγγλου ! »Φένια - HAIR for HELP


Σχετικά Άρθρα

Spring Beauty Event 0001

Spring Beauty Event

MEDIA / ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ | Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η Bergmann...

Περισσότερα
medical tourism 0001

Medical Tourism by Bergmann Kord

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ / MEDICAL TOURISM | Τις ιδιαίτερα καινοτόμες πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών της Bergmann Kord στον τομέα των Υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας παρουσίασε ο κ. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός...

Περισσότερα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: « … Τόσο ευτυχισμένα όσο και εγώ … » !
Σύνδεσμος: https://www.kord.gr/blog/toso-eftychismena-oso-kai-ego/